Ingyenes WordPress sablonok 3.

Lássuk milyen ingyenes WordPress sablonokat kaptunk még a múlt hónapban. Szerencsére mindig akadnak vállalkozó kedvű fejlesztők, akik munkájukat örömmel osztják meg másokkal.  A mostani kollekció is elég ütős, kewllemes látványt nyújtó sablonokat tartalmaz. Lássuk csak.

Kore

A Kore egy professzionális sablon, öt különböző külalakkal. Automatikusan állítja a képernyőméretet, így nem kell külön sablon telepíteni a mobileszközök kedvéért…

Kore WordPress sablon

Letöltés | Demó

Multipurpose

Ismét egy igen jól alakítható sablont ajánlunk, ami ráadásul SEO-barát, és mindenféle színben tudjuk használni. A Multipurpose sablonnal bármilyen mobilalkalmazásra adaptálhatod a weboldaladat.

Multipurpose  WordPress sablon

Letöltés | Demó

Photo Addict

A Photo Addict egy igazán üde színfolt a sorban: kalandozóknak készült, ezért továbbfejlesztett CSS flexbox-szal szerelték föl. Az elrendezés, különféle szűrők, elmosódott képek, hátterek kialakítása mind-mind segít abban, hogy valami igazán egyedit hozhassunk létre az oldalunkon.

Photo Addict sablon

Letöltés | Demó

Swiss

Minimalista, rugalmas, pontos WordPress sablon; olyan svájci…

Swiss WordPress sablon

Letöltés | Demó

Vantage

A Vantage egy rugalmas, többfunkciós sablon. Legnagyobb erőssége abban rejlik, hogy rendkívül könnyen integrálhatók bele olyan remek bővítmények, mint például a Page Builder, a MetaSlider, és a WooCommerce, ami az online eladásban lehet segítségünkre. A Vantage egy nagyon érzékeny, vizuálisan kidolgozott sablon, bátran használd ha épp üzleti weboldalt vagy online áruházat készülsz indítani, de portfoliónak is kitűnő választás.

Vantage WordPress sablon

Letöltés | Demó

zeeFlow

A zeeFlow egy letisztult, csinos kis WordPress sablon, elsősorban magazin-típusú oldalak számára. Jól alakítható, mint az összes többi – az ajánlatban szereplő – sablon is. Egyaránt remekül mutat nagy képernyőn és okostelefonon is. Szép nagy címoldala van (amolyan magazin-forma címlap 🙂 ), de ki is emelhetünk bizonyos cikkeket, és számos kategória-doboz is beállítható.

zeeFlow WordPress sablon

Letöltés | Demó

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.