Ingyenes WordPress sablonok – 2013 augusztus

 1. Highwind

  Highwind WordPress sablon
  Letisztult, egyszerű, mégis elegáns dizájn, aminek célja a tartalom bemutatása. Rengeteg widget és különböző tipográfiai lehetőség segítségével igazán egyedi hangulatú oldalad lehet. Egy sor kiegészítő bővítménnyel, szűrővel még jobban testre szabhatod a sablont céljaidnak, igényeidnek megfelelően.

  Demo / Letöltés

 2. Untitled

  Untitled WordPress sablon
  Az Untitled egy egyszerű, de feltűnő sablon, ami azonnal megragadja a figyelmet. Az elrendezése mindenféle weboldal-típushoz illik, képes jó minőségű fotókat, videókat bemutatni, és teszi mindezt nagyon merészen és stílusosan.

  Demo / Letöltés

 3. Tuesday

  Tuesday WP sablon
  A Tuesday is ingyenes és elegáns sablon minimalista stílusban, bloggerek számára tökéletes választás. Három különböző elrendezésből választhatunk, és lehetőségünk van egy logót is elhelyezni a blogon. Támogatja a fejléc- és háttérkép-beállításokat is, és itt is vannak egyedi beállítási lehetőségek, menük. Telefonra és tabletre is optimalizált.

  Letöltés

 4. Icy

  Icy WP sablon
  Az Icy kifejezetten vonzó sablon, némi elegáns felhanggal… Érzékeny az elrendezése, és nagyon könnyen testre szabható a nem kevesebb, mint 6 widget-területtel…

  Demo / Letöltés

 5. Iconic One

  Iconic One WP sablon
  Prémium sablon, ami kifejezetten a gyorsaság motiválta: a Google Page Speed szerint 95+-os… Tökéletes a keresőoptimalizálásra, és kompatibilis az ehhez szinte elengedhetetlen két alappluginnel is: All in One SEO Pack és WordPress SEO by Yoast.

  Demo / Letöltés

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.