Ingyenes WordPress sablonok – 2013 augusztus

Ingyenes WordPress sablonok – 2013 augusztus

Szeretnénk néhány nagyszerű ingyenes WordPress sablont megmutatni nektek. A mostani WordPress sablon válogatás minden egyes darabja letisztult, egyszerű tervezésű, és támogatják a mobil eszközökön való megjelenést is. Mindegyik könnyen használható, és testreszabható, vagyis a saját stílusod alapján módosíthatod őket.

Akár képeket, videókat, vagy "csak" blogot posztolsz (vagy akár az összeset egyszerre), ezek a lehetőségek mind tökéletesek számodra. Nézd meg őket közelebbről.

 1. Highwind

  Highwind WordPress sablon
  Letisztult, egyszerű, mégis elegáns dizájn, aminek célja a tartalom bemutatása. Rengeteg widget és különböző tipográfiai lehetőség segítségével igazán egyedi hangulatú oldalad lehet. Egy sor kiegészítő bővítménnyel, szűrővel még jobban testre szabhatod a sablont céljaidnak, igényeidnek megfelelően.

  Demo / Letöltés

 2. Untitled

  Untitled WordPress sablon
  Az Untitled egy egyszerű, de feltűnő sablon, ami azonnal megragadja a figyelmet. Az elrendezése mindenféle weboldal-típushoz illik, képes jó minőségű fotókat, videókat bemutatni, és teszi mindezt nagyon merészen és stílusosan.

  Demo / Letöltés

 3. Tuesday

  Tuesday WP sablon
  A Tuesday is ingyenes és elegáns sablon minimalista stílusban, bloggerek számára tökéletes választás. Három különböző elrendezésből választhatunk, és lehetőségünk van egy logót is elhelyezni a blogon. Támogatja a fejléc- és háttérkép-beállításokat is, és itt is vannak egyedi beállítási lehetőségek, menük. Telefonra és tabletre is optimalizált.

  Letöltés

 4. Icy

  Icy WP sablon
  Az Icy kifejezetten vonzó sablon, némi elegáns felhanggal… Érzékeny az elrendezése, és nagyon könnyen testre szabható a nem kevesebb, mint 6 widget-területtel…

  Demo / Letöltés

 5. Iconic One

  Iconic One WP sablon
  Prémium sablon, ami kifejezetten a gyorsaság motiválta: a Google Page Speed szerint 95+-os… Tökéletes a keresőoptimalizálásra, és kompatibilis az ehhez szinte elengedhetetlen két alappluginnel is: All in One SEO Pack és WordPress SEO by Yoast.

  Demo / Letöltés

 

 

 • Hozzászólások
 • Kapcsolódások
Írj egy választ

Írj egy választ

Válasz neki:

készült   2013-09-02
téma   Sablonok
címke   , ,