Ingyenes WordPress sablonok 2.

Folytatjuk a már megkezdett utat és továbbra is ajánlunk nektek ingyenesen letölthető WordPress sablonokat. Igaz, hogy már október van, de nézzük meg a szeptemberi termést: a következő sablonok közül válogathatunk kedvünkre, letölthetjük bármelyiket ingyenesen, és akár már ma használatban is vehetjük. Van itt minden, amire szükség lehet: üzleti sablon, blogsablon és magazinsablon is a kiváló tervezőinknek…

Adamos WordPress sablon

Az Adamos egy teljes szélességű, minden tekintetben rugalmas és könnyedén testre szabható sablon. Add hozzá a saját logódat, fejlécet, emelj ki fontos területeket, és ezzel még nincs is vége…

Adamos WordPress sablon

Letöltés | Demó

Fancier WordPress sablon

 A Fancier egy sötétebb árnyalatú sablon, 4 oszlopos elrendezéssel.  Megjelenít részleteket, egyéni menüket és miniatűr képeket is blogon. Egyértelműen bloggolásra termett, lehetsz akár kezdő, vagy profi, mindenképp ajánljuk!

Fancier WordPress sablon

Letöltés | Demó

Traffica

The Traffica WordPress sablon egyszerű és gyönyörű, több lehetőségünk is van saját elképzeléseinken megfelelően alakítani (logók, bevezetőszövegek, stb.). A sablonban hat különböző terület van, ahol widgeteket helyezhetsz el (kettő az oldalsávon és négy a láblécben), és kiemelhetsz képeket is (miniatűröket galériaképeknek és a bejegyzésekhez is).

Traffica WordPress sablon

Letöltés | Demó

VisitPress sablon

A VisitPress egy nagyszerűen alakítható WordPress blogsablon. Rugalmasságát jellemzi az is, hogy bármilyen eszközzel könnyedén olvasható.

VisitPress WordPress sablon

Letöltés | Demó

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.