Hogyan cserélheted le a logót a WordPress bejelentkező oldalán

Olyan honlapot készítesz, ahol rendszeresen bejelentkeznek a felhasználók? Akkor bizonyára érdemes az oldal dizájnjának megfelelő bejelentkező felületet készítened. Az WordPress bejelentkező oldalán látványos eredményt érhetsz el, ha lecseréled a logót. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan tudod lecserélni a logót a WordPress belépési felületén.

Saját logó a WordPress admin felületénOlyan honlapot készítesz, ahol rendszeresen bejelentkeznek a felhasználók? Akkor bizonyára érdemes az oldal dizájnjának megfelelő bejelentkező felületet készítened. Az WordPress bejelentkező oldalán látványos eredményt érhetsz el, ha lecseréled a logót. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan tudod lecserélni a logót a WordPress belépési felületén.

Először is meg kell nyitnod a sablonod functions.php fájlját és bemásolni a következő kódot:

 1. function custom_loginlogo() {
 2. echo '';
 3. }
 4. add_action('login_head', 'custom_loginlogo');

Ne felejts el egy világos logó fájlt tartani a sablon képek mappájában is. Leginkább login_logo.png-nek kellene lenni vagy lehet bármi más is, ha úgy döntesz, hogy megváltoztatod a kép útvonalát. Ha a képed más méretű, mint az alapértelmezett logó, akkor a wp-admin.css fájlban át kell írnod a paramétereit. Ezt a wp-admin/css/ mappában találod meg. Jó munkát!

Update: A következő kódot beillesztve a functions.php fájlba még egyszerűbb dolgod lesz:

function my_custom_login_logo() {
    echo '<style type="text/css">
        h1 a { background-image:url('
.get_bloginfo('template_directory').'/images/sajat-login-logo.gif) !important; }
    </style>'
;
}

add_action('login_head', 'my_custom_login_logo');

 • Hozzászólások
 • Kapcsolódások
20
 1. 2013-04-22 at 10:34 de.balazsmeszaros - Válasz

  Lehet, hogy én vagyok sügér ehhez, de ez kevés információ. Pl hol határozza meg a funciton hogy mi a kép neve? Mellesleg a login.css nincs a wp-admin/css mappában.

  Cancel
  • 2013-05-02 at 9:40 du.admin - Válasz

   A css fájlban határozod meg mi a kép neve. Frissítettük a cikket és érdemes megpróbálnod a köv. plugint is: http://wordpress.org/extend/plugins/login-logo/

   Cancel
Írj egy választ

Írj egy választ

Válasz neki:

készült   2012-03-12
téma   WordPress hogyan…
címke   , , , , ,