WordPress hogyan…

RSS
Posts: 37

Tippek, trükkök a WordPress lehetőségeinek kiaknázására. Megmutatjuk hogyan csináld…

Egyedi taxonomia létrehozás WordPress alatt

Egyedi taxonomia létrehozás WordPress alatt

2014-09-22 Kérdezz bátran

Sokan gondolnak úgy a WordPress-re, mint egy egyszerű blogmotorra, és igaz, hogy pontosan úgy is viselkedik: vannak benne posztok, kategóriák, címkék, stb. Amit azonban a legtöbben nem tudnak, az az, hogy az összes hozzászólást, kategóriákat, címéket helyettesíthetjük egyedi hozzászólás-típusokkal, egyedi taxonómiákkal. Ebben a cikkben most azt fogjuk megmutatni, hogy hogyan hozhatunk létre egyedi taxonomiákat a WordPressben.

Read More

Weboldal URL megváltoztatása

Weboldal URL megváltoztatása

2014-06-29 Kérdezz bátran

Előfordul, hogy valami oknál fogva (pl. weboldal új címre költöztetése) meg kell változtatnod a WordPress oldalad elérési címét.  A legegyszerűbb módja, ha a még élő […]Read More

Hogyan engedélyezheted az SSL kapcsolatot WordPress oldaladnál

Hogyan engedélyezheted az SSL kapcsolatot WordPress oldaladnál

2014-02-11 Kérdezz bátran

Mielőtt ebbe belevágnál tudnod kell, hogy ehhez a beállításhoz szükséged lesz egy saját dedikált ip címre és egy hitelesítő szervezet által kibocsátott digitális tanúsítványra. (Ezektől csak abban az esetben tekinthetsz el, ha a tárhely szolgáltatód biztosít számodra ilyet a kiszolgáló szerveren.)

Read More

Portable WordPress – honlapkészítés sajátgépen

Portable WordPress – honlapkészítés sajátgépen

2013-11-16 Kérdezz bátran

Szeretnéd megismerni a WordPresst, de nem tudod hogyan kezdj neki? Nos itt a remek megoldás! Portable WordPress – honlapkészítés sajátgépen…  Bármilyen fejlesztést vagy módosítást végeznél […]Read More

Hogyan tiltható le az automatikus frissítés a WordPressben

Hogyan tiltható le az automatikus frissítés a WordPressben

2013-10-27 Kérdezz bátran

A WordPress 3.7 már elérhető, és van benne néhány igazán jó újítás is! Ez a kiadás leginkább most a biztonság növeléséről, és a WordPress stabilitásáról szól. Az egyik ilyen fejlesztés az automatikus rendszerfrissítés. A 3.7-es verzió megjelenése óta egy szimpla frissítést képes a WordPress önmaga is telepíteni, anélkül, hogy bármi dolgunk lenne vele. Például 3.7-ről automatikusan fog frissülni 3.7.1-re. Az automatikus frissítések alapértelmezésben nincsenek engedélyezve akkor, ha nagyobb változtatásokról van szó: például 3.7.1-ről nem fog "magától" 3.8-ra frissülni. Ebben az írásban megmutatjuk, hogyan lehet egészen kikapcsolni az automatikus frissítéseket a WordPress-ben.

Read More

1. oldal a 8 lehetségesből12345»...Utolsó »