Régebbi bejegyzés megjelölése az Old Post Notifier WordPress bővítménnyel

A WordPressben lehetőséged van egy-egy cikknél lejárati dátumot beállítani és így mintegy archíválni a tartalmat. De mi van akkor, ha nem szeretnéd, hogy a régi tartalom lejárjon? Előfordulhat, hogy a keresőoptimalizálás, látogatószámok vagy esetleg bevételi források miatt szeretnéd megtartani. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan adhatsz hozzá megjegyzést a régebbi WordPress-posztokhoz annak érdekében, hogy látogatóid tudják, hogy korábbi bejegyzésről van szó, és hogyan tarthatod mégis „élőként” az oldalon.

Az első, amit tenned kell, hogy installálod és aktiválod a következő plugint: Old Post Notifier.

Ha ez megtörtént, menj a Beállítások menüpontban a régi posztokhoz tartozó megjegyzéshez (Settings » Old Posts Notifer) és töltsd ki a megfelelő beállításokat.

Old Post Notifier az elavult bejegyzésekre való figyelmeztetésre WordPress alatt

Kiválaszthatod a bejegyzés minimális korát azzal, hogy megadod a napok számát. Ez azt jelenti, hogy a megjegyzés csak akkor fog megjelenni a bejegyzésnél, ha eléri ezt a „kort”. Kiköthetsz még egyéb kategóriákat is: kiválaszthatod a stílust és a szöveget a beállítási oldalon. És a legjobb a dologban, hogy meg is nézheted, hogyan fog festeni „élesben” még mielőtt a beállítás megjelenne az oldalon.

És így máris van egy megjegyzés az olvasóknak, amiből biztosan tudják, hogy egy régebben készült bejegyzést látnak éppen…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.