Az AddThis Social Sign In bővítmény bemutatása

Az AddThis Social Sign In bővítmény bemutatása

Statisztikai adatokból tudjuk, hogy az átlagember jóval nagyobb eséllyel regisztrál és jelentkezik be az oldaladra, ha nem kell új ügyfélfiókot létrehoznia, kezelnie.  Ez az oka annak, hogy a fejlesztők mindent megpróbáltak megtenni annak érdekében, hogy ezt a folyamatot megkönnyítsék a WordPress-felhasználók, és -olvasók számára, és lehetőségük legyen a bejelentkezésre egyenesen a közösségi oldalakról.

Az AddThis Social Sign In bővítmény

És amikor azt mondták, egyszerű, akkor azt pont úgy is gondolták! Mivel minden WordPress honlapnak van alapértelmezésben egy felhasználó-kezelési rendszere, amivel kioszthatunk különféle jogosultságokat (szerző, szerkesztő, feliratkozó stb.), készítettek egy olyan plugint, ami automatikusan integrálja a Social Sign In elnevezésű bővítményt. Ez azt jelenti, hogy egyetlen egyszerű kattintással hozzáadhatsz a WordPress honlapodhoz Facebook-, Google-, Linkdin- és Twitter-alapú bejelentkezési felületet. Ez a plugin meglévő WordPress-regisztrációhoz és bejelentkező ablakhoz adja hozzá a közösségi azonosítót.

AddThis Social Sign In

A legjobb az benne, hogy ingyenes, és még az adatok is nálad landolnak! Minden egyes regisztrált felhasználó adatai megmaradnak a WordPress adatbázisában. Mivel a Facebook-, Google-, Linkedin- és Twitter-alkalmazáshoz tartozó azonosítódat használja a bővítmény, nem vagy hozzákötve ehhez a felülethez. (Ha még nincs ilyen alkalmazás-azonosítód, ingyenesen, és könnyedén megteheted, a plugin szépen végigvezet a szükséges lépéseken.) Ezek azért fontosak, mert ezről tudatják az egyes szolgálatatások, hogy a hozzád érkező azonosítási kérésre valóban te válaszoltál.

AddThis Social Sign In bővítmény letöltése

Így kezdj hozzá:

  1. Nyisd meg a WordPress admin-felületét!
  2. Válaszd ki a Bővítmények (Plugins) >  Új hozzáadása (Add New) menüpontot!
  3. Telepítsd az “AddThis Social Sign In” elnevezésű bővítményt!
  4. Aktiváld a bővítményt!
  5. Válaszd ki a Beállítások (Settings)> AddThis SSI menüpontot!
  6. Kövesd az utasításokat, amik alapján hozzáadhatod a Facebook-, Google-, Linkedin- és Twitter-alkalmazásod azonosítóját!
  7. Jelentkezz ki, majd vissza egyetlen kattintással!

Biztosan van egy szabad perced arra, hogy kipróbáld ezt a hasznos plugin-t, és abban is biztosak vagyunk, hogy ha már próbáltad, mindenképp hasznosnak gondolod majd! Ha a programmal valami problémád akadnak, akkor a fejlesztőktől nyugodtan kérhetsz útmutatást.

Ha elakadnál a telepítésnél, akkor figyelmedbe ajánljuk a WordPress bővítmények telepítése című cikkünket.

  • Hozzászólások
  • Kapcsolódások
Írj egy választ

Írj egy választ

Válasz neki:

készült   2013-10-04
téma   Bővítmények
címke   , , , , ,