WordPress 3.4 béta verzió már elérhető

A WordPress 3.4 készen áll a tesztelésre. Mivel a szoftver még fejlesztés alatt áll, így nem javasolt éles üzemmódban való használata. Az új WordPress-szel való játszadozáshoz, ismerkedéshez használj demó oldalt. Ha talász valami bug-ot a rendszerben, akkor jelezd a Wordpress.org-on. Ha fejlesztő vagy, akkor pedig próbáld meg kijavítani azt. :) Ha minden rendben megy, akkor remélhetőleg májusban megjelenhet. Minél többen segítenek a tesztelésben és hibakeresésben, annál hamarabb megjelenhet.

A WordPress 3.4 készen áll a tesztelésre. Mivel a szoftver még fejlesztés alatt áll, így nem javasolt éles üzemmódban való használata. Az új WordPress-szel való játszadozáshoz, ismerkedéshez használj demó oldalt. Ha talász valami bug-ot a rendszerben, akkor jelezd a WordPress.org-on. Ha fejlesztő vagy, akkor pedig próbáld meg kijavítani azt. 🙂 Ha minden rendben megy, akkor remélhetőleg májusban megjelenhet. Minél többen segítenek a tesztelésben és hibakeresésben, annál hamarabb megjelenhet.

Milyen újdonságok várhatók:

  • Sablonok testreszabása előnézeti lehetőséggel
  • Rugalmasan kezelhető fejlécméretek
  • Fejléc- és háttérkép választása a Médiatárból
  • Javított sablonkereső.

Az új verzióban nagy léptékű változásokat egyelőre nem találunk, bár a sablonok testreszabás után mentés nélkül megnézhetők.

WordPress 3.4 Beta 1 letöltése

 

  • Hozzászólások
  • Kapcsolódások
Írj egy választ

Írj egy választ

Válasz neki:

készült   2012-04-07
téma   Hírek
címke   , ,