Rólunk 2

Tudjuk, hogy számtalan WordPress-el foglalkozó honlapot találhatsz a neten, azonban mi egy olyan oldal létrehozásán fáradozunk, amely érthetően próbál szólni mind a kezdő-, mind a haladó honlapkészítőkhöz. Igyekszünk végigvenni azokat a dolgokat, lépéseket, melyek alapvetőek a WordPress használatában. Emellett persze szeretnénk olyan hasznos tippeket, ötleteket bemutatni nektek, melyekkel tartalmasabbá-, szebbé-, vagy használhatóbbá tehetitek honlapotokat. Kitérünk az egyes bővítmények használatának bemutatására, a sablonokkal kapcsolatos kérdésekre.

Valamit nem találsz, ami érdekel? Írj nekünk!

A WordPressKezdőknek.hu csapata

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet


captcha

Írd be a fenti biztonsági kódot

2 thoughts on “Rólunk

 1. Reply Raffai Gellért Jul 17,2017 4:35 pm

  Kedves Szerzők,

  Remek a kezdeményezésetek, számos kiváló cikket olvastam már nálatok. Mindez arra motivált, hogy magam is fabrikáljak egy honlapot, de még rettentő egyszerű. Ahogy az várható volt, el is akadtam, ezért szeretnék segítséget kérni: a http://raffaigellert.tk/ honlapom kezdőlapján egy nagy fekete csík van középen, ezt viszont szeretném eltüntetni, vagy átírni a szöveget, betűtípust, hátteret, de sehogy se találom ennek az elemnek a szerkesztési lehetőségeit. Erre van tippetek? A honlappal kapcsolatban szerintetek mit érdemes megváltoztatni?

  Köszönettel és üdvözlettel,

  Raffai Gellért

  • Reply Bidu Jul 31,2017 4:08 pm

   Szia! Nem sok minden látszik most a honlapodon. De azt javaslom böngész a világhálón. Nézz meg hasonló témájú oldalakat, mint a tied. Írd le egy papírra, hogy mi az ami tetszik és mi az ami nem. Ez sokat segít kialakítani a saját oldaladat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.