Search by tag «WordPress alapok»

Entries found: 7
WordPress magyarul

WordPress magyarul

2012-03-12 1 Comment

Sok kezdőnek problémát okoz, hogy a WordPress telepítés után nem magyar nyelvű. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan lehet egyszerűen beállítani a magyar nyelvet a WordPress alapú weboldalnál.

Használhatod új telepítésnél vagy már korábban telepített WordPress oldalnál is.

Read More

Fontos biztonsági  javaslatok a WordPress admin-felületének védelméhez

Fontos biztonsági javaslatok a WordPress admin-felületének védelméhez

2012-03-12 Kérdezz bátran

A WordPress alapvetően biztonságos, azonban van néhány olyan lépés, amellyel a biztonságot tovább fokozhatod. A következőkben adunk néhány tanácsot, tippet – nem csak kezdőknek – […]Read More

Keresőbarát URL-szerkezet a WordPress-ben

Keresőbarát URL-szerkezet a WordPress-ben

2012-03-12 Kérdezz bátran

A WordPress URL-szerkezetet alapértelmezettként nem a kifejezetten felhasználó-barát. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan tehetjük a SEO-barát URL-szerkezetet egyúttal felhasználó-baráttá is. A permalink-, és url-struktúrát szinonimaként használjuk...

Read More

Kategória létrehozása WordPressben

Kategória létrehozása WordPressben

2012-03-12 6 hozzászólás

Folytatjuk kezdőknek szóló alapozó cikksorozatunkat. A WordPress egyik legfontosabb jellemzője, hogy a bejegyzéseket különböző kategóriákba rendezhetjük. Ennek segítségével felhasználóink könnyebben igazodnak el a bejegyzések között, és hamarabb megtalálhatják, amit keresnek. Néha szükség van arra is, hogy alkategóriákat hozzunk létre. Ebben a cikkben lépésről lépésre mutatjuk be a folyamatot, aminek végeredménye egy új kategória vagy alkategória a WordPressben.

Read More

Hogyan írhatsz új bejegyzést honlapodra és hogyan használhatod ki az összes lehetőségét

Hogyan írhatsz új bejegyzést honlapodra és hogyan használhatod ki az összes lehetőségét

2012-03-12 10 hozzászólás

Egy újabb cikk a kezdőknek szóló sorozatunkban! Annak ellenére, hogy az új bejegyzés megírása nagyon egyszerű és magától értetődő feladat a WordPressben, mégis azt gondoltuk, hogy végigmegyünk az összes lehetőségen, így biztosan sikeresen meg tudod majd írni az első WordPress bejegyzésedet... Jó néhány ügyféllel dolgoztunk már és elég gyakran bizonytalanságot és némi félelmet tapasztaltunk – főleg kezdőknél – a kezdeti lépéseknél.  Sokan attól tartanak, hogy elrontanak, összekevernek valamit, azért, mert valójában nem tudják pontosan, hogy mit is fognak csinálni... Ez a cikk tehát azért született, hogy átsegítsen az első WordPress bejegyzésed megírásán, miközben megmutatja a használható lehetőségeket.

Read More

1. oldal a 2 lehetségesből12»