Search by tag «single.php»

Entries found: 3
Egyedi taxonomia létrehozás WordPress alatt

Egyedi taxonomia létrehozás WordPress alatt

2014-09-22 Kérdezz bátran

Sokan gondolnak úgy a WordPress-re, mint egy egyszerű blogmotorra, és igaz, hogy pontosan úgy is viselkedik: vannak benne posztok, kategóriák, címkék, stb. Amit azonban a legtöbben nem tudnak, az az, hogy az összes hozzászólást, kategóriákat, címéket helyettesíthetjük egyedi hozzászólás-típusokkal, egyedi taxonómiákkal. Ebben a cikkben most azt fogjuk megmutatni, hogy hogyan hozhatunk létre egyedi taxonomiákat a WordPressben.

Read More

Egyedi sablonok készítése bejegyzésekhez WordPressben

Egyedi sablonok készítése bejegyzésekhez WordPressben

2012-04-13 12 hozzászólás

Talán már nálad is felmerült az igénye annak, hogy az egyes bejegyzésekhez egyedi megjelenést készíthess. Nos, most megmutatjuk, hogy hogyan csinálhatsz a különféle speciális bejegyzésekhez (pl. videó bejegyzéshez, játék oldalhoz), esetleg meghatározott szerzőkhöz, témákhoz kapcsolódó egyedi sablont. Őszinték leszünk: ehhez a cikkben foglaltakhoz annak érdemes nekikezdeni, aki rendelkezik alapfokú HTML- és CSS-ismeretekkel, és emellett van némi elképzelése arról is, hogy hogyan működnek a WordPress sablonok...

Read More

Hirdetések megjelenítése a WordPress-ben csak a keresőkből érkező látogatók számára

Hirdetések megjelenítése a WordPress-ben csak a keresőkből érkező látogatók számára

2012-03-12 Kérdezz bátran

Hogyan jelenítsük meg a hirdetéseket a WordPress-ben úgy, hogy az csak a keresőmotorokból érkező látogatók számára jelenjenek meg?

Tapasztalataink, és több szakértő kutatásai alapján úgy tűnik, hogy a keresőmotorok látogatói sokkal nagyobb hajlandóságot mutatnak célzott hirdetésekre kattintani, mint a rendszeres olvasóink. Ebben a cikkben egy olyan technikát osztunk meg veletek, amelynek segítségével pénzt is kereshetünk blogunkkal, mégpedig úgy, hogy egyszerűen hirdetéseket jelenítünk meg rajta, de kizárólag a keresőmotorok látogatói számára megjelenítve. Így a rendszeres olvasók, látogatók nem fogják látni ezeket a hirdetéseket. Ez nagyon jól működik a célzott, kattintás alapon fizető rendszereknél, mint amilyen például a Google Adsense.

Read More