Search by tag «galéria»

Entries found: 2
Hogyan készítsünk képgalériát WordPress-ben?

Hogyan készítsünk képgalériát WordPress-ben?

2013-12-11 2 hozzászólás

Fogadjunk, hogy van egy jó kis digitális fényképezőgéped, és minden vágyad, hogy megoszthasd barátaiddal, családtagjaiddal a jobbnál jobb nyaralós (vagy már a telelős?) képeidet a WordPress blogodon! :) Jó ötletnek hangzik!

Ha gondolod, mi segíthetünk, hogy egy valóban profi kinézetű galériát hozz össze...

Ilyenkor a legtöbben elkezdenek vadul WordPress-bővítmények után kutatni, amiknek segítségével meg tudják csinálni a galériájukat, de most elárulunk egy titkot: igazából ehhez nincs szükség semmiféle bővítményre, pluginra, mert a WordPressnek van egy saját, „beépített” galériája, amiről a legtöbb felhasználó nem is tud...

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy ennek használatával hogyan tudod elkészíteni a saját képalbumodat WordPress-ben. A cél egyszerűen csak az, hogy egy letisztult, csinos kis galériát hozz létre, amin keresztül megmutathatod a képeidet.

Read More

Képgaléria létrehozása Lightbox-szkripttel a WordPress-ben

Képgaléria létrehozása Lightbox-szkripttel a WordPress-ben

2012-03-16 6 hozzászólás

Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés közé tartozik, hogy miként lehet képgalériát létrehozni a WordPress-ben. Rengeteg galéria bővítmény elérhető, ugyanakkor sok kezdő felhasználó nincs tisztában azzal, hogy a WordPress-nek van egy beépített galéria-modulja, ami bármilyen bejegyzésben, oldalon használható. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan adhatod hozzá az eredeti WordPress-es galériát egy bejegyzéshez, vagy oldalhoz. Megmutatjuk azt is, hogy miként tudsz telepíteni egy olyan plugint, ami lehetővé teszi felhasználóid számára, hogy megnyissák a teljes méretű képet egy lightbox-os ablakban, anélkül, hogy egy másik oldalra kellene átmenniük.

Read More