Search by tag «cikkírás»

Entries found: 3
Hogyan teheted egyedivé WordPress bejegyzésedet különleges betűtípusokkal

Hogyan teheted egyedivé WordPress bejegyzésedet különleges betűtípusokkal

2012-03-12 Kérdezz bátran

A betűtípusok (font) az egyik legfontosabb területe a WordPress blogodnak, és ha esetleg eddig nem tudtad volna, a Google-nek van egy könyvtára, ami körülbelül 300 különböző betűtípust tartalmaz, amiket használhatsz a WordPress oldaladon. Mivel ezeket a Google szerverein tárolják, nagyon gyorsan töltődnek, ráadásul nyílt forráskódúak, vagyis ingyenesen használhatók.

Ebben a cikkben azt fogjuk megmutatni, hogyan tudod egy plugin segítségével a legkönnyebben elérni ezeket a fontokat.

Read More

Kategória létrehozása WordPressben

Kategória létrehozása WordPressben

2012-03-12 6 hozzászólás

Folytatjuk kezdőknek szóló alapozó cikksorozatunkat. A WordPress egyik legfontosabb jellemzője, hogy a bejegyzéseket különböző kategóriákba rendezhetjük. Ennek segítségével felhasználóink könnyebben igazodnak el a bejegyzések között, és hamarabb megtalálhatják, amit keresnek. Néha szükség van arra is, hogy alkategóriákat hozzunk létre. Ebben a cikkben lépésről lépésre mutatjuk be a folyamatot, aminek végeredménye egy új kategória vagy alkategória a WordPressben.

Read More

Hogyan írhatsz új bejegyzést honlapodra és hogyan használhatod ki az összes lehetőségét

Hogyan írhatsz új bejegyzést honlapodra és hogyan használhatod ki az összes lehetőségét

2012-03-12 10 hozzászólás

Egy újabb cikk a kezdőknek szóló sorozatunkban! Annak ellenére, hogy az új bejegyzés megírása nagyon egyszerű és magától értetődő feladat a WordPressben, mégis azt gondoltuk, hogy végigmegyünk az összes lehetőségen, így biztosan sikeresen meg tudod majd írni az első WordPress bejegyzésedet... Jó néhány ügyféllel dolgoztunk már és elég gyakran bizonytalanságot és némi félelmet tapasztaltunk – főleg kezdőknél – a kezdeti lépéseknél.  Sokan attól tartanak, hogy elrontanak, összekevernek valamit, azért, mert valójában nem tudják pontosan, hogy mit is fognak csinálni... Ez a cikk tehát azért született, hogy átsegítsen az első WordPress bejegyzésed megírásán, miközben megmutatja a használható lehetőségeket.

Read More